Create your Free Baby Website
MARIA CRISTINA

FUN FACTS

Mihai Maria Cristina
Birth Weight: 3050 kg
Birth Length: 48 cm
Birth Date : 19/11/2008
Birth Time: 09:05 am
Birth Place: Spitalul CFR 2

Growth Chart
Date Weight Length
23/01/2009 3050 kilograms 48,5 cm.

M-am nascut, in sfarsit!!!!! De cand astept sa-mi cunosc parintii... Sunt frumusei foc! Dar nici eu nu sunt mai prejos. Cu cine seman oare??? Innocent


23/01/2009 3700 kilograms 51 cm.

Am deja 1 luna...sunt foarte cuminte! Asa se lauda mama. Sunt cam somnoroasa, dar nu mai am de gand sa dorm asa mult. Vreau sa-mi astampar curiozitatile!!! Si sunt multe!!! Am luat 1 kg. si deja ma simt mai puternica!!! Va pup.


23/01/2009 4700 kilograms 56 cm.

Azi am fost la doctorita cu mami si tati. Mi-a placut de ea, pana a venit cu un ac mare sa ma intepe. Am plans un pic, ce sa fac??!! Dar m-a luat mama repede in barate si mi-a spus ca e spre binele meu. Nu am mai plans dupa aceea. Am implinit 2 luni si am mai crescut. Imi ascult parintii. Stam de vorba mult. Mama imi spune multe lucruri. Nu prea inteleg eu multe, dar imi place cum vorbeste si zambesc mereu. Si mi-e foame tot timpul!!!


Fun Facts
Fun Fact
Cateva lucruri despre zodia mea 11/01/2009

Copilul Scorpion

Cand se naste un copil Scorpion, toti ochii sunt atintiti asupra lui. Si acest lucru se va petrece mult timp de acum inainte, pentru ca acest copil trebuie sa fie in centrul atentiei.

 

Este copilul care va incerca sa-I manipuleze permanent pe toti cei din jurul sau, absorbind energia tuturor.

Copilul Scorpion este intre altele un pic misterios, acest lucru facandu-i pe parinti sa isi dea seama cu greu ce-i trebuie atunci cand plange. Uneori, este vorba de ceva ce nu sta in puterea parintilor sa rezolve, de aceea este greu sa intelegi un astfel de copil.

Trebuie sa va asteptati si la conflicte in ceea ce priveste suprematia in famile pentru ca acest copil se asteapta ca permanent Mama si Tata si toata lumea din jur sau sa intre vrand-nevrand in planurile si programul propriu.

Nu faceti nici o greseala daca veti spune ca este un copil puternic!

Un lucru foarte important:

Bebelusul Scorpion detesta sa stea mult timp cu scutecele ude sau murdare, asa ca va trebui sa I le schimbati foarte des! De cele mai multe ori aceasta este cauza senzatiei de discomfort pe care o resimte si de aceea plange. Alteori insa, nu veti sti de ce nu se mai opreste din plans. De aceea, trebuie urmarit permanent si cu mare atentie.

Acest copil adora multimile de oameni, mai ales pe cele pe care le poate conduce.

In concluzie, copilul Scorpion este istet, ar dori ca totul sa realizeze in momentul pe care l-a stabilit el, si va stii cum sa obtina acest lucru. Fiti atenti!Jucariile mele preferate 11/01/2009

Ursuletul Brun de la TaTi, care canta : Yesterday, Beatles  si Ursul Alb de la matusa Andreea, care nu canta. InnocentCum am ajuns sa ma numesc Maria Cristina !? 11/01/2009

Pe bunica mamei mele, si deci strabunica mea, o cheama Maria, iar pe bunica tatalui, o cheama Cristina... si uite asa am ajuns sa ma cheme: Maria Cristina ! Frumos, nu???Mihai Maria Cristina's name means (01/01/2009)
MARIA - In aramaica, Maryam inseamna "doamna", "stapana". In ebraica, numele s-ar compune din mar ("picatura") + yam ("mare"), deci "picatura de mare". In latina stilla maris (de unde si stella maris - "steaua marii" - de mai tarziu, celebra denumire a Fecioarei in imnologia apuseana). Dar numele evreiesc Maryam sau Miryam ar putea fi si de straveche origine egipteana, tragandu-se din verbul mri, "a iubi", cu sufixul afectiv ebraic - am, deci "cea draga", "cea iubita".

 

 

 


 

 


Last Updated: 12/03/2009                            Signup for Updates

Remove Advertisements